Pukukaappien teknisiä tietoja

 

Vakiomittaiset FinSani kaapit valmistetaan 300mm ja 400mm leveinä osastoina, joita voidaan yhdistää aina 1200mm kokonaisleveyteen saakka.

Tarvittaessa kykenemme myös muokkaamaan kaappien ulkomittoja ja varustusta, jos tarvitset tiloihisi määrämittaan räätälöityä kokonaisuutta tai yksilöllisiä varusteita

Pukukaapin vakiovarusteet ovat hattuhylly, vaatetanko, 2 koukkua, kalustelukko (mukana 2 avainta), säätöjalat ja ovien vaimennintyynyt. Kaappien pohjassa ja katossa on rei'itys ilmanvaihtoa varten.

Lisävarusteina pukukaapit voidaan varustaa esim. etupenkillä, liitoksella ilmastointikanavistoon, erilaisilla lukkolaitteilla (salpa-, Abloy, kolikko-, kortti-, tai koodilukko), ovipeilillä, kenkäritilällä, tarviketaskulla tai –korilla, pyyhekoukuilla jne.

Toiveittesi pohjalta erilaiset kaapit voidaan kalustaa vastaamaan erityistarpeita, esim siivouskaapiksi tai älylaitteitten latauskaapiksi. 

Kaapit pinnoitetaan normaalisti ympäristöystävällisellä ja kestävällä jauhemaalauksella. Runkojen vakioväri on RAL7035, metalliovet voidaan maalata millä tahansa tarpeisiisi sopivalla RAL-sävyllä.

Puu- tai levyrakenteisten ovien pinnoitus määrittyy materiaalin mukaan.

Penkkien vakiomitat noudattavat kaapistojen mittoja, istuimen syvyys on joko 300mm tai 400mm, maksimileveys on 1200mm. 

Istuinpintojen materiaali voi vaihtoehtoisesti olla lauta (mänty tai koivu), laminaatti, MDF-levy tai metalli.

Tarpeesi mukaan voimme toimittaa myös pelkkiä penkkejä.

Takaisin

 

 

 

 

FinSani-kaapit valmistaa:

 

Lisätietoja: Tuotepäällikkö Jenna Vuorinen

Puh: 0400 811 836 / Email: jenna.vuorinen@lannenohutlevy.fi

 

Tiedustelut, tarjouspyynnöt ja tilaukset myös osoitteeseen: info@lannenohutlevy.fi